Babyfotografie als wanddecoratie

23 februari 2010

Babyfoto’s in uw interieur.

Een fotowand met de mooiste babyfoto’s van uw kinderen is niet langer een utopie! Geef uw interieur een zeer persoonlijke toets met de beste foto’s van uw kinderen. Babyfotograaf Patrick ontwikkelde speciaal voor uw wanden, de digitale fotomontage in brievenbusformaat. Maatwerk is het kernwoord. Trouwens ieder interieur stelt zijn specifieke eisen. Hierbij een voorbeeld van een fotomontage met de mooiste babyfotografie  van Maxim Steenhaut. In dit geval opteerden de ouders van Maxim voor een verhouding van 1 op 2. U kan zowel vierkante als rechthoekige kinderfoto’s en babyfoto’s door elkaar gebruiken.

Live on screen.

Bij het uitzoeken van uw favoriete babyfoto’s  simuleert fotograaf Patrick onmiddellijk uw persoonlijke digitale fotomontage op groot scherm. Om alle twijfel uit de wereld te helpen, kan u het resultaat bewonderen in kleur, zwart-wit of sepia… Aan u de keuze! Kies in alle rust en met kennis van zaken. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

mont_maxim


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 23 februari 2010 om 20:16 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie