Portfolio met communiefoto’s van Margot

20 februari 2010

Een andere kijk op communiefotografie

Een jaarlijks terugkerend fenomeen. Rond deze tijd neemt bij ouders met kinderen in het eerste en zesde leerjaar de communiekoorts terug toe. Bij velen is het uitzoeken en vinden van de juiste communie-outfit een stresserende bezigheid. Nu uw eerste of plechtige communicant een volledig nieuwe garderobe aangemeten is, wordt het tijd voor een afspraak met communiefotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk. Patrick staat garant voor originele communiekaartjes. Zijn jeugdige en frisse kijk op deze jarenlange traditie zorgt ieder seizoen opnieuw voor een nieuwe en verrassende communiecollectie.

Het portfolio de leukste herinnering aan uw communie

Bij iedere communieshoot hoort een portfolio met de mooiste communiefoto’s van uw zoon of dochter. Na de opnamen kiest u samen met uw communicant de mooiste foto’s uit. U kan kiezen uit verschillende portfolio uitvoeringen. Verschillende voorbeelden van communieportfolio’s kan u hier ontdekken. Voor nog meer communiekaartjes, communiemontages, uitnodigingen voor communie enz. bezoek de sectie communiekaarten op de website van fotograaf Patrick. Wenst u meer te weten over de verschillende mogelijkheden en prijzen klik dan hier. Voor een vrijblijvend infogesprek of een afspraak telefoneer 056/70 17 89.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 20 februari 2010 om 17:21 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie