Klinken met Champagne op nieuw leven…

19 februari 2010

Nieuw thema met bubbels

De familie Vanheuverswijn wenste bij de geboorte van hun tweede zoontje een nieuwe richting in te slaan voor hun geboortekaartje met foto. Na een korte brainstorm werd beslist te werken rond het thema Champagne. De voorzijde van het geboortekaartje refereert naar een Champagne-etiket. De achterzijde werd voorbehouden voor de pasgeboren baby.  Het Champagnethema werd doorgetrokken in de tekst met talrijke referenties naar het “Champagnemilieu”.

geboortekaartje-met-foto_025Voorzijde van het Champagnehuis ‘Mathies’.

geboortekaartje-met-foto_026Achterzijde met de aankondiging van een uniek blend.

Afwerking naar uw keuze

Dit recto/verso geboortekaartje bestaat in een glanzende of matte afwerking. Wist u dat al onze geboortekaartjes met foto afgewerkt worden met een unieke toplaag. Deze extra laag beschermt uw kaartje voor stof, vocht en mechanische impact. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 19 februari 2010 om 20:47 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie