Bezoek ons op de babybeurs Mixs&Meggy.

5 februari 2010

Babyfotograaf Patrick deelnemer babybeurs in Kortrijk Xpo.

U kan ons een bezoek brengen op  stand nr. 37 van de babybeurs Mixs&Meggy. De volledige teams van kinderfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk en doopsuiker Exclusief uit Zingem zijn aanwezig tijdens het beursweekend van 6 en 7 februari. Zij staan klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het ideale geboortekaartje met foto en de origineelste doopsuikercreaties.

Onze kwaliteit staat voorop.

Tijdens de beurs zal veel aandacht uitgaan naar de  exclusieve babyfotografie en kinderfotografie van Patrick. Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor de communiefotografie van uw eerste of plechtige communicant. Op de stand staan honderden voorbeelden van geboortekaartjes, babyfoto’s, kinderfoto’s, communiekaartjes, doopsuikers enz. Hierbij alvast in “avant-premiere” een beeld van onze nagelnieuwe beursstand. ©Fotograaf Patrick De Clercq/nieuws

babybeurs


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 5 februari 2010 om 21:08 in de categorie Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie