Een blik op de huwelijksreportage van Stephanie en Michaël

3 februari 2010

Digitale huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Patrick levert deze week de trouwfoto’s af van Stephanie en Michaël. Hun trouwalbum is samengesteld uit verschillende digitale fotomontages. Ieder afzonderlijk blad van dit huwelijksalbum werd met de grootste zorg ontworpen.  Nadien werd ieder blad voorzien van een krasvrij en UV-werend hoogwaardig laminaat.  Deze unieke artisanale afwerking zorgt voor een eindproduct van de hoogste kwaliteit. De innovatieve huwelijksfotografie van Patrick inspireerde reeds verschillende generaties trouwlustige koppels over heel België.

montage16-17

Uw trouwfoto’s op maat

Wenst u meer info over het werk van  huwelijksfotograaf Patrick?  Bekijk rustig de beschikbare info op de website van fotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk. Prijzen en voorwaarden kan u hier vinden. Wenst u een vrijblijvende afspraak? Maak telefonisch een reservatie voor een infogesprek op het nr 056 70 17 89. Tijdens deze babbel kan u samen met Patrick dieper in gaan op de verschillende mogelijkheden en uw specifieke wensen. Samen met huwelijksfotograaf Patrick wordt uw huwelijksfeest onvergetelijk. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportages


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 3 februari 2010 om 08:18 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie