Kortingsbonnen babybeurs

27 januari 2010

Ontdek de babyfotografie en kinderfotografie van fotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk op zaterdag 6 en zondag 7 februari in Kortrijk Xpo. Op de mooiste babybeurs van Vlaanderen Mixs en Meggy stelt Patrick ook de nieuwste tendensen in communiefotografie aan het grote publiek voor. 

Benieuwd? Vraag volledig vrijblijvend uw kortingsbon aan en bezoek de beurs aan een vriendenprijsje. Doe uw aanvraag via onze infopagina. Wellicht mogen wij u op onze stand ontmoeten en wegwijs maken in de wondere wereld van de baby-, kinder-, en communiefotografie. ©Fotografie Patrick De Clercq/nieuws

babybeurs

Tags:


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 27 januari 2010 om 08:47 in de categorie Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie