Digitale babymontage

26 januari 2010

alessioCollage met babyfotografie

Babymodel Alessio kent de klappen van de zweep. Enkele maanden geleden realiseerde babyfotograaf Patrick het geboortekaartje van Alessio. Tijdens de maand december werden familie en vrienden verrast met een schitterende wenskaart waarin Alessio de hoofdrol vertolkte.

Begin januari werd een nieuwe babyshoot gepland. De trotse oma bestelde deze digitale babymontage van haar oogappel. Op deze manier heeft ze 9 verschillende foto’s van haar kleinkind in één kader verzameld.

Keuze uit verschillende afmetingen

Babyfotograaf Patrick heeft een ruime keuze in digitale fotomontages. U kan opteren voor verschillende formaten met een verschillend aantal babyfoto’s.

Natuurlijk kan u ook de afwerking volledig vrij kiezen. Wat als een paal boven water staat is dat deze digitale babymontage een veel besproken eye-cather in uw interieur wordt. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 januari 2010 om 12:59 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Digitale babymontage”

  1. Mooie Colllage Patrick.


Schrijf een reactie