Wollen wintermutsen

24 januari 2010

Babyfotografie met een winterse toets_z7c6955

Babyfotograaf Patrick kiest zijn accessoires voor een baby fotoshoot met uiterste zorg. Tijdloze spulletjes als houten speelgoed en leuke ouderwetse knuffels dragen zijn voorkeur weg.

Patrick kon de aanblik van de 2 wollen wintermutsjes van Maxim niet weerstaan. Maxim had er geen problemen mee om zijn verschillende modellen voor ons te showen als een volleerd professioneel fotomodel.

Deze kleine ukkepuk hield zich kranig tijdens de hele babyreportage en toverde de ene glimlach na de andere op zijn gezicht. Hiernaast zie je Maxim nadenkend kijken naar al de aandacht die hem te beurt viel. Dit tot groot jolijt van zijn ouders die er echt van genoten.

Na de babyreportage in onze studio waren de verwachtingen van de ouders natuurlijk hoog gespannen…

_z7c7012De mooiste babyfoto’s kiest u zelf

Maxim had er samen met zijn ouders reeds een lange trip opzitten bij aankomst in onze fotostudio. Mama en papa hadden gezorgd voor een warm flesje melk na de babyopnamen van Maxim.

Tijdens de lunchpauze van het baby fotomodel maakte babyfotograaf Patrick de digitale presentatie met de mooiste babyfoto’s van Maxim klaar.

Hiernaast één van de favoriete “mutsfoto’s” die de ouders van Maxim uitkozen voor de portfolio. Daarnaast opteerden ze voor een digitale fotomontage met de zeven mooiste babyfoto’s van hun oogappel.

Na het uitkiezen van de foto’s op groot scherm keerden de ouders samen met Maxim tevreden terug naar Sint-Laureins in het Meetjesland. Wat zullen de grootouders, familie en vrienden verrast kijken naar de foto’s van dit kleine wonder. © Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 24 januari 2010 om 22:14 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Wollen wintermutsen”

  1. De Moor - Locks schreef:

    De grootouders vinden de foto’s van Maxim prachtig. Bedankt.


Schrijf een reactie