Extra 5% korting op uw doopsuiker

21 januari 2010

Bij bestelling van geboortekaartjes met foto

We beginnen het jaar met een leuke korting voor aanstaande ouders. Bestel in 2010 bij babyfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk uw geboortekaartjes met foto en doopsuiker. Profiteer van een extra 5% korting op de volledige collectie doopsuiker en suikerbonen. Bovenop het prijsvoordeel is het ook zeer gemakkelijk voor de aanstaande papa, uw geboortekaartjes en doopsuiker worden afgehaald op hetzelfde adres. Geen stress en rompslomp!!

Patrick werkt reeds geruime tijd samen met doopsuiker Exclusief uit Zingem. Kreatieve ontwerpen voor de aankondiging van de geboorte van uw baby zijn bij Cindy in goede handen. Maandelijks wordt de collectie suikerbonen aangepast aan de nieuwe tendensen. Patrick en Cindy werken nauw samen bij het ontwerp en uitvoering van de geboortekaartjes en doopsuiker. Hun ontwerpen en creaties zijn mooi op elkaar afgestemd. ©Fotograaf Patrick De Clercq/doopsuiker

kortingsbon_doopsuiker


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 21 januari 2010 om 20:13 in de categorie Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie