Proficiat, Maïté zag vandaag het levenslicht!

19 januari 2010

Dubbel gevouwen geboortekaartje met foto

In het vierluik op de voorzijde van dit vierkant geboortekaartje toont Maïté zich van haar allerbeste kant. Maïté was net een 4tal uurtjes op deze aardbol en mocht reeds al haar gratie en charmes aanwenden bij de babyfotoshoot in de materniteit. Babyfotograaf Patrick werd hier schitterend geassisteerd door Ludwine. Zijn vrouw verzorgt alle manipulaties van deze kleine babytjes. Zij zorgt ervoor dat deze schatjes in de juiste houding komen te liggen, wisselt de kleertjes, ververst de pampertjes. U als ouder hoeft enkel te genieten…

geboortekaartje-met-foto123

Met de vier verschillende babyfoto’s van uw kleine schat krijgt dit geboortekaartje wel een zeer persoonlijke toets. Familie en vrienden kunnen op deze manier onmiddellijk kennismaken met dochterlief of zoonlief. De groene accenten verwijzen naar de uitvoering en kleur van de geboortesuiker. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 19 januari 2010 om 20:31 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie