Geboortekaartje met foto, recto/verso

17 januari 2010

Dubbelzijdig geboortekaartje van Marthe

Babyfotograaf Patrick is constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met plezier stel ik u vandaag een nagelnieuw ontwerp voor uit de collectie geboortekaartjes met foto. Op 15 januari werden Hendrik en Ruth de trotse ouders van een flinke dochter Marthe.  De kersverse ouders opteerden voor een lang smal geboortekaartjes met de op de voorzijde de naam van hun kleine spruit. Op de achterzijde komt de foto van Marthe samen met de aankondiging van haar geboorte.  Het ontwerp kan in een matte of glanzende uitvoering verkregen worden. De voorzijde kan aangepast worden aan uw individuele wensen, eventueel kan geopteerd worden voor het  kleur van jullie doopsuiker. ©Fotografie Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

VOORZIJDE
geboortekaartje-met-foto016

ACHTERZIJDE
geboortekaartje-met-foto017


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 17 januari 2010 om 15:17 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


2 reacties op “Geboortekaartje met foto, recto/verso”

 1. Hendrik-Ruth en Marth(j)e schreef:

  Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het mooie ontwerp
  van het geboortekaartje.

  Heeeeel veel lovende reaties erop gekregen!!

  Wij zijn blij dat wij als eerste dit geboortekaartje
  hebben kunnen kiezen.

  Tot later!

 2. […] van de familie Desmet-Glorieux. U kan het geboortekaartje met foto van Marthe bekijken op de  blogpost van […]


Schrijf een reactie