Huwelijksreportage van Steven en Sabrina

15 januari 2010

Prijzen huwelijksreportages 2010 nu online

Om tegemoet te komen aan de steeds maar stijgende vraag naar de digitale files van uw huwelijksreportage heeft huwelijksfotograaf Patrick zijn prijssetting aangepast.

Unieke herinneringen kan je niet overdoen. Voor uw trouwfoto’s wilt u daarom graag een ervaren huwelijksfotograaf, heldere tarieven en vooral: een eerlijke aanpak. Bij fotograaf Patrick De Clercq zijn uw huwelijksfoto’s in veilige handen dankzij 3 sterke garanties:

  • U krijgt alle huwelijksfoto’s op DVD. In hoge resolutie, zonder watermerk of kopieerbeveiliging.
  • Keuzevrijheid: u kiest hoe lang u huwelijksfotograaf Patrick inzet en dat bepaalt de prijs.
  • Een trouwalbum is niet verplicht. Wij hanteren uurprijzen, geen albumprijzen.

U kan hier onze nieuwe prijslijst downloaden.

huwelijksreportages008

Trouwfoto’s uit warmere tijden.

Trouwlustige koppeltjes zijn volop reservaties aan het maken voor dit  en volgend jaar. Bij deze winterse temperaturen denken we met heimwee terug aan de lange zwoele zomer van vorig jaar. Laat u nog even onderdompelen in de huwelijksfotografie van fotograaf Patrick. Ontdek de trouwfoto’s van Steven en Sabrina.  Een landelijke locatieshoot bij temperaturen boven de 24 graden Celcius, van ideale omstandigheden gesproken… ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportages

huwelijksreportages011


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 15 januari 2010 om 13:12 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie