Update communiefotografie

14 januari 2010

De communieshoots gaan van start

Met de start van het nieuwe jaar neemt de communiekoorts terug toe. Ouders van een eerste communicant zijn in het begin nog een beetje onwennig op hun speurtocht naar de ideale communie-outfit voor dochter of zoonlief. Als ouder van een plechtige communicant verloopt deze zoektocht over het algemeen iets rustiger, maar toch, in het pashokje zal er altijd een beetje  communiestress zijn. Communiefotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk is er volledig klaar voor. Alle communiepagina’s op Patrick zijn website werden grondig onder handen genomen. Talrijke voorbeelden, nieuwe ontwerpen en aparte lay-outs van zijn communiekaartjes staan nu online. ©Fotografie Patrick De Clercq/communiefotografie

communiemontage067


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 14 januari 2010 om 09:02 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie