Deelname babybeurs

13 januari 2010

Mixs & Meggy, baby-, communie-, & kinderbeurs

Zaterdag 6 en zondag 7 februari kan u de mooiste  babybeurs in Vlaanderen “Mixs & Meggy” bezoeken in Kortrijk Xpo. Ontdek op de gloednieuwe stand van babyfotograaf Patrick de nieuwe collectie geboortekaartjes met foto, zijn verrassende babyfotografie en kinderfoto’s.  Natuurlijk zal er ook de nodige aandacht gaan naar de hedendaagse communiefotografie van fotograaf Patrick. Op beide dagen zullen kinderfotograaf Patrick en zijn vrouw Ludwine persoonlijk aanwezig zijn.  U kan hen vinden op standnummer 37. Zij helpen u graag verder met al uw ideetjes en vragen!

fullbanner-bezoek-ons-op

Samenwerking doopsuiker Exclusief

Reeds geruime tijd werkt babyfotograaf Patrick uit Deerlijk samen met doopsuiker Exclusief uit Zingem. Op de babybeurs “Mixs & Meggy” presenteren Patrick en Cindy van doopsuiker Exclusief hun nieuwste ontwerpen samen. Zij leveren u een totaalpakket op maat. U kan bij hen terecht voor uw geboortekaartje met foto, doopsuiker of geboortesuiker, peter en meter geschenk tot een heuse vergroting van de mooiste babyfoto van uw oogappel.

banner_exclusief

Tot 4,00 euro korting op uw toegangsticket

Wenst u de baby-, communie-, & kinderbeurs “Mixs & Meggy” te bezoeken? Reserveer vandaag nog uw kortingskaart, deze heeft u recht op een reductie van 4,00 euro geldig voor max. 2 personen. U kan deze kortingskaart komen afhalen bij fotograaf Patrick in Deerlijk of doopsuiker Exclusief in Zingem. ©Fotograaf Patrick De Clercq/nieuws

banner_patrick


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 13 januari 2010 om 11:39 in de categorie Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie