Op de valreep van 2009

12 januari 2010

Drieluik geboortekaartje veruit het populairst

We zijn reeds volop bezig met het ontwerpen van nieuwe geboortekaartjes voor het komende seizoen. Onze collectie wordt uitgebreid met verschillende nieuwe formaten en afwerkingen.  Zo komen er binnenkort verschillende recto/verso modellen, in een matte of blinkende afwerking. Binnenkort krijgt u hierover meer nieuws Toch willen we u de laatste geboortekaartjes met foto van vorig jaar niet onthouden. Het is niet verwonderlijk dat de laatste 2 geboortekaartjes, drieluikjes zijn. Dit is reeds een aantal jaren een van de populairste kaartjes binnen onze collectie.

Frauke “in the picture”

Reeds bij het eerste kennismakingsgesprek viel de familie Onderbeke-Vandemeulebroucke voor het  geboortekaartje met foto van Marith. Kinderfotografie kan superleuk zijn. Hun oudste dochtertje Frauke stal de show tijdens de fotoshoot.  Een echte spraakwaterval die zowat over alles een eigen mening had. Een supermodel voor iedere kinderfotograaf.

jongen_wout2

Uw zwangerschapsfotografie geïntegreerd in het geboortekaartje

Davy en Flore opteerden voor een foto met de zwangere buik van de mama op het linkse luik van het geboortekaartje van Lentel. De handen van beide ouders omvatten liefdevol de hoogzwangere buik van de aanstaande mama. Zwangerschapsfotografie kan zo perfect gebruikt worden wij het ontwerp van uw geboortekaartje. Lentel werd geboren op de voorlaatste dag van 2008. Zo trokken babyfotograaf Patrick en Ludwine op de laatste dag van het jaar naar de materniteit en realiseerden hun laatste babyshoot van dit jaar.  De papa kon enkele uren later de afgewerkte geboortekaartjes komen afhalen. Trots en voldaan op naar het nieuwe jaar 2009! ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

meisje_lentel


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 12 januari 2010 om 19:29 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie