Met z’n allen op de foto…

11 december 2009

Met zijn vieren netjes op een rijtje!

Drie dochters en één zoon, samen op een originele manier fotograferen.  Maak hiermee een leuke wenskaart met foto.  Een eenvoudige opdracht…
Hoe begin je aan zoiets? Zoek het niet te ver, “keep it simple”. Toegegeven de kinderen van de familie Clauwaert zijn echte schatjes!! Onze zitbank opgesteld de drie meisje allemaal een plaatsje gegeven en op het allerlaatste moment heeft Ludwine, de allerbeste assistent, kleine broer zijn zitje toegewezen. Snel afgedrukken was mijn toegevoegde waarde in dit hele verhaal… ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

wensk_clauwaert


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 11 december 2009 om 22:01 in de categorie Familie/Gezin, Kinderen, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail