Dan toch een meisje…

10 december 2009

Bewonder Joke’s eerste babyfoto’s

Tom en Valerie werden voor de eerste maal ouder, hun prognose was een jongen, maar het draaide anders uit.  De trotse ouders zijn nu niet weinig fier met hun flinke dochter Joke. Het moet gezegd het is een wolk van een babytje. Trots hield papa zijn schattige dochter in zijn armen voor de babyfoto op de voorzijde van het geboortekaartje met foto.  Het vervolg van de babyreportage in de materniteit verliep vlekkeloos. Op het rechterluik kan u Joke bewonderen in haar glansrol van “Top(baby)model”.
Het was van bij het eerste kennismaking gesprek duidelijk, het jonge paar opteerde voor een drieluik geboortekaartje.  De kleur van kaartje werd afgestemd op de kleur van de doopsuiker. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

joke


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 10 december 2009 om 21:04 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie