Kinderfotografie over heel Vlaanderen.

9 december 2009

_z7c0450Eerste kennismaking via website

De familie Benoey uit Brecht ontdekte de kinderfotografie van fotograaf Patrick De Clercq via de website.  Het infopakket kinderfotografie werd gedownload. De ideale manier om op voorhand enkele ideeën te verzamelen.

Kinderfotografie in alle rust

Enkele weken geleden werd een fotoshoot voor hun zoontje Stef gereserveerd. Ludwine de vrouw van Patrick ontfermt zich over Stef.  Ons mini fotomodel toonde zich een echte pro en wist van geen ophouden. Aansluitend konden mama en oma onmiddellijk een selectie van de beste kinderfoto’s bewonderen op groot scherm. Een extra service voor klanten die van ver komen.  Na ongeveer 10 minuten kan u de mooiste kinderfoto’s van uw kind bewonderen. Hierbij één van hun favoriete kinderfoto’s. Stef was op  het moment van de studio-opname ongeveer 2,5 jaar oud. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 9 december 2009 om 21:27 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie