Wenskaarten met foto de eindejaarshit!

7 december 2009

delangheReuze wenskaart!

Een paar weken geleden poseerden Emma en Romy in hun ski-outfit in onze fotostudio.  Er werd kwistig met kunstsneeuw gestrooid tot groot jolijt van beide meisjes.  Ze hadden er duidelijk zin in. De mooiste kinderfoto uit de fotoshoot met de kinderen van de familie De Langhe uit Izegem komt op een spandoek van bijna 3 meter breed. Het spandoek met hierop de beste wensen van bakkerij Alex (hun ouders runnen een bakkerij) is een ware eye-catcher in het straatbeeld van Izegem!

Originele en persoonlijke wensen voor vrienden en familie.

De fotowenskaarten van fotograaf Patrick gaan de wereld rond.  We kregen reeds positieve reacties uit de Verenigde Staten, Latijns Amerika en zelfs eentje van “down-under” Nieuw Zeeland. Een duidelijk bewijs dat het versturen van wenskaartjes terug in de lift zit! Vooral onze babyfotografie en kinderfotografie valt in de smaak. Een wenskaartje uit de collectie van fotograaf Patrick met de foto’s van uw kinderen of een gezinsfoto haalt de vriendschapsbanden met de rest van de wereld nauwer aan…©Fotograaf Patrick De Clercq/wenskaart met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 7 december 2009 om 18:14 in de categorie Kinderen, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie