Fotomontage met babyfotografie

21 november 2009

Babyfoto’s de blikvanger in uw interieur

Steeds meer klanten van babyfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk kiezen voor digitale fotomontages als decoratie in hun woning. Een fotocollage van uw baby(s) of kind(eren) heeft veel meer uitstraling dan om het even welke reproductie!  Kies de beste foto’s uit de babyshoot van uw ukkepuk. Patrick ontwerpt uw digitale montage naar uw wensen. U kiest zelf de afwerking en afmetingen en dit op de maat van uw interieur. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

50x120_maxime


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 21 november 2009 om 17:54 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie