Sleeping beauty…

19 november 2009

Eindejaarsetalage met babyfotografie…

Volgende week worden onze 2 laatste etalages in een winters kleedje gestopt!  De babyfoto van Aimée wordt zonder twijfel één van de blikvangers.  Een paar weken geleden fotografeerde babyfotograaf Patrick het eerste dochtertje van Jurgen en Lieselotte in zijn fotostudio in Deerlijk.  Dit jonge koppel liet enkele jaren geleden hun huwelijksfoto’s maken door fotograaf Patrick. Terug kozen ze voor babyfotograaf Patrick voor de eerste foto’s van hun babytje. Zoals u kan zien was Aimée pas een paar weken oud en genoot duidelijk van haar slaapje tijdens de baby fotoshoot. Een fiere oma, de mama van Lieselotte, volgde de babyreportage van op de eerste rij en was duidelijk in de wolken over de poseertalenten van haar eerste kleinkind. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

_z7c8891


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 november 2009 om 21:02 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie