Veilig geborgen

14 november 2009

De mooiste babyfoto van Ewout

Deze foto werd op het einde van de fotoshoot met Ewout gerealiseerd.  Mama en papa houden elk aan een kant hun babytje in evenwicht. Een sinecure opdracht, want Wout draaide zich als een wormpje. Na enkele pogingen hield hij zich een paar ogenblikken stil. Babyfotograaf Patrick De Clercq slaagde er in net op het juiste moment af te drukken. Babyfotografie oogt vaak vrij eenvoudig, maar neem het van ons aan, aan de ogenschijnlijk eenvoudigste opnamen is vaak het meeste werk vooraf gegaan! © Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

_z7c9003


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 14 november 2009 om 16:47 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie