Cadeaubon voor de grootouders

13 november 2009

Kinderfotografie met alle kleinkinderen.

Oma en opa Degloire hebben 4 dochters die het huis uit zijn. Hun dochters hebben samen 8 schattige kinderen. De kleinkinderen zijn de lievelingen van hun grootouders. Het was niet lang zoeken naar een leuk cadeau voor oma en opa. Met een fotocadeaubon van kinderfotograaf Patrick De Clercq was de familie Degloire in de wolken. Er werd snel een afspraak geregeld in de fotostudio van Patrick. Een trotse oma assisteerde samen met haar dochters tijdens de fotoshoot. Bij onze volgende afspraak koos oma de mooiste kinderfoto van haar kleinkinderen. Gemonteerd in een neutrale passe-partout met een passende kader er om heen is dit de eye-catcher in het interieur van de familie Degloire! ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

groepsfoto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 13 november 2009 om 10:56 in de categorie Familie/Gezin, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie