Eindejaarspromotie babyfotografie en kinderfotografie

11 november 2009

Gratis studio-opname van uw baby

Reserveer vandaag nog een gratis fotoshoot t.w.v. 50,00 euro! Er geldt geen enkele aankoopverplichting. U betaalt enkel de bestelde foto’s. Vul het formulier op de promotiepagina in en wij contacteren u per kerende om uw baby fotoshoot vast te leggen.

Uw baby of kind(eren) kunnen solo of samen op de foto. Kinderfotograaf Patrick De Clercq ontwerpt met uw mooiste babyfoto’s of kinderfoto’s prachtige fotogeschenken voor de eindejaarsperiode. Verras je familie en vrienden met uw eindejaarswensen met de kinderen in de hoofdrol. Ontdek de nieuwe collectie wenskaarten met foto. Iedere wenskaart wordt gepersonaliseert naar uw wensen. In de rubriek faq/prijzen op de website van babyfotograaf Patrick vindt u alle info. © Fotograaf Patrick De Clercq/eindejaar-2009

eindjlft09


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 11 november 2009 om 17:33 in de categorie Nieuws, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie