Nieuwe collectie fotowenskaarten

1 november 2009

Stuur uw wensen met een fotowenskaart de wereld rond…

Een overweldigende kleurenpracht buiten en een gezellige drukte rond het haardvuur binnen. De herfst is in het land! De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om de vriendschapsbanden met familie en vrienden terug wat nauwer aan te halen! Net zoals ieder jaar zullen terug miljoenen Kerstkaarten en Nieuwjaarskaarten met foto de wereld rondgestuurd worden. Stuur dit jaar uw gepersonaliseerde wenskaarten met de mooiste kinderfoto’s en/of babyfoto’s van uw kroost naar uw kennissenkring. Kies uw favoriete lay-out en de mooiste foto’s van uw kinderen. Kinderfotograaf Patrick ontwerpt uw wenskaarten naar uw wensen. U hoeft ze nog enkel op de bus te doen. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/wenskaarten

model05


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 1 november 2009 om 11:05 in de categorie Baby, Fotoproducten, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie