Geboortekaartje met foto met Kian in de hoofdrol

27 oktober 2009

Drieluik geboortekaartje

Hierbij een variatie op het drieluik geboortekaartje met enkel uw pasgeboren baby in de hoofdrol. Enkele dagen geleden kwam Kian ter wereld. Hij mocht onmiddellijk de hoofdrol spelen in zijn eigen geboortekaartje. Deze drieluiken worden vaak ontworpen met een foto van oudere broer of zus op het linkerluik en het babytje op het midden en/of rechterluik. Maar in dit specifieke geval werden enkel babyfoto’s gebruikt van de pasgeboren zuigeling.

kian

Maatwerk in geboortekaartjes met foto

Vaak komen klanten van babyfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk met zeer specifieke eisen voor hun geboortekaartjes. Bij het eerste kennismakingsgesprek wordt naar alle wensen van de toekomstige mama en papa geluisterd. Bij het ontwerp houdt fotograaf Patrick en zijn team rekening met uw specifieke eisen en wordt een eerste voorstel gedaan. Terug wordt er geluisterd naar de inbreng van de jonge ouders en worden de nodige aanpassingen doorgevoerd. Op deze manier wordt een geboortekaartje met foto naar uw wensen en ideeën voor u uitgewerkt! ©Fotograaf Patrick De Clercq/Geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 27 oktober 2009 om 20:50 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie