Huwelijksreportage van Lieven en Sophie.

22 oktober 2009

Digitale huwelijksfotografie

Lieven en Sophie komen eerstdaags hun afgewerkt trouwalbum ophalen. Nadat ze zelf hun favoriete trouwfoto’s uitgezochten, ontwierp huwelijksfotograaf Patrick De Clercq een digitale trouwreportage. Ieder bruidspaar kan rekenen op een individuele aanpak.  Samen met u werken we uw favoriete stijl en afwerking uit. Huwelijksfotografie volledig op de maat van ieder individueel trouwkoppel! Ontdek een selectie uit de huwelijksreportage van Lieven en Sophie, klik op de volgende link. ©Fotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportages

montage27-28


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 oktober 2009 om 15:25 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie