Geboortekaartje van Mirthe

20 oktober 2009

Geboortekaartje met foto met beide kindjes

De familie Verhenne-Beyaert koos het populaire drieluik geboortekaartje voor de aankondiging van de geboorte van hun jongste dochtertje. Op het linkerluik staat Nand hun oudste zoontje fier bij de zwangere buik van zijn mama. Op het moment van de opname in de fotostudio van kinderfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk was Nand net 13 maanden oud. Dit is zeer jong voor dit type opname. De voorzichtige aanpak van mijn vrouw Ludwine was doorslaggevend voor dit schitterend resultaat. Met zo’n jonge kinderen is het van groot belang hun vertrouwen te winnen op een speelse manier. Op deze manier zorgt Ludwine voor een pose waar alles klopt! Let vooral op de juiste stand van de verschillende handen.
De opnames van Mirthe in de materniteit van Ronse verliepen eveneens van een leien dakje. Het is voor een babyfotograaf comfortabel werken wanneer de assistente, in mijn geval mijn vrouw, alle zorgen voor het babytje op zich neemt.  Op deze manier kan ik mij voor de volle honderd procent concentreren op het beeld. Onze kinderfotografie en babyfotografie is in ons geval het resultaat van jarenlange ervaring en samenwerking. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

mirthe01


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 20 oktober 2009 om 18:32 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie