Kreatieve kinderfotografie

14 oktober 2009

Montage met verschillende kinderfoto’s.jody

Hierbij een voorbeeld van een zeer populaire duomontage met 2 kinderfoto’s. Zowel de afmetingen van beide foto’s als de afwerking kunnen van elkaar verschillen. Het kinderportret van Jody afgewerkt in wit-zwart zorgt voor een perfecte balans met de kleurafdruk.

Kinderfotografie in uw interieur.

Fotografie heeft een zeer persoonlijke toets aan uw interieur. Decoreer uw huis met sfeerbeelden van wie u lief is. De mogelijkheden zijn onbeperkt. De familie Devolder koos voor een vergroting 60x60cm. Deze digitale fotomontage werd in een passende kader met pas-partout afgewerkt. De kinderfoto van Jody komt naast de fotomontage van zijn zusje Femke, die kinderfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk enkele jaren geleden realiseerde. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 14 oktober 2009 om 18:50 in de categorie Fotoproducten, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie