Babyfoto’s van Alexander

7 oktober 2009

_z7c7595-kopieComfortabele verplaatsing…

De ouders van kleine Alexander leerden de babyfotografie van Patrick kennen via zijn website. Er werd een afspraak gemaakt voor een babyshoot. Op  zaterdag 26 september was het dan zover. De familie Pyl kwam van Zoersel afgezakt naar de fotostudio van Patrick in het verre West-Vlaanderen. Wanneer u als klant meer dan 45 min moet reizen is er de mogelijkheid om onmiddellijk uw favoriete babyfoto’s uit te kiezen. Enkele minuten na de babysessie presenteerde Patrick de foto’s van Alexander op een groot scherm. Op deze manier kon de familie Pyl in alle rust hun favoriete foto’s uitkiezen met de persoonlijke begeleiding van Patrick. Hun keuze viel op een digitale babymontage met bijpassende kader en verschillende portfolio’s. Wie van ver komt hoeft op deze manier slechts twee maal het traject Deerlijk af te leggen. Eén maal voor de baby-opnamen en één maal om de afgewerkte babyfoto’s op te halen. Comfortabel voor u als ouder en uw baby en nog eens goed voor het milieu! ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Dit bericht is geplaatst op woensdag 7 oktober 2009 om 19:27 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie