In avant premiere…

6 oktober 2009

Kerst en Nieuwjaarskaarten met foto

Net als op het filmfestival in Gent hebben wij voor u een premiere in petto vanavond. Vanaf 1 november komt onze nieuwe collectie wenskaarten met foto online. Als voorsmaakje presenteert fotograaf Patrick hierbij één van de ontwerpen.

Reserveer tijdig een fotoshoot. U kiest nadien op groot scherm de mooiste babyfoto’s of kinderfoto’s van uw kroost. Samen met  kinderfotograaf Patrick kiest u voor het ontwerp dat het best aansluit bij uw smaak.  Uw wenskaarten met foto worden speciaal voor u gepersonaliseerd. Enkele dagen later kan alles op de bus. Stuur uw wensen naar familie en vrienden met een wel zeer persoonlijke toets. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

model03


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 6 oktober 2009 om 18:37 in de categorie Baby, Fotoproducten, Kinderen, Wenskaarten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie