Uitnodiging met foto voor doopfeest

1 oktober 2009

Uitnodiging met stijl

Beide kindjes van de familie Debroey worden binnenkort gedoopt. Een paar weken geleden werd een fotosessie in onze fotostudio gereserveerd. De opdracht voor kinderfotograaf Patrick De Clercq bestond erin met een selectie van de opnamen een uitnodiging met foto te maken. Met de beste kinderfoto’s van deze fotoreportage werd een uitnodiging voor de doopviering ontworpen.

Het is gebruikelijk bij een kinderfotoshoot dat beide kindjes samen en apart op de foto gaan. Dit gebeurt in een zeer ontspannen sfeer op het ritme van de kinderen. Op regelmatige tijdstippen wordt een pauze ingelast. Thomas was bijzonder in zijn sas met het houten loopfietsje en zijn zusje Charlotte toonde een bijzondere interesse voor een retro draaimolentje. We wensen de familie Debroey een zinvolle doopviering en een prettig doopfeest! ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

debroey_uitn2


Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 oktober 2009 om 15:34 in de categorie Baby, Fotoproducten, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Uitnodiging met foto voor doopfeest”

  1. Dirk Debroey schreef:

    De fotosessie met onze kinderen was inderdaad een heel ontspannen en leuke gebeurtenis, het resultaat achteraf (de foto’s) vonden wij gewoonweg verbluffend.
    Met dank voor de professionele aanpak en prima samenwerking !
    Ouders Tomas & Charlotte


Schrijf een reactie