Manon’s geboortekaartje met foto

28 september 2009

Drieluik met twee verschillende opnamen…

Zwangerschapsfotografie gecombineerd met een babyopname in de materniteit. Met mama’s dikke buik op de foto, Mathis, het oudste zoontje van de familie Vande Vyver – Schamp  vond het in ieder geval een fantastische ervaring. De leukste zwangerschapsfoto werd gereserveerd voor het linkerluik van het geboortekaartje.

Kort voor de middag maakten we de baby-opnamen van Manon, een schat van een babytje. Het moet gezegd, de kleine spruit liet zich alle manipulaties welgevallen. Ze gaf geen kik! Babyfotografie op zijn best! Mijn speciale dank gaat uit naar oma en opa die aanwezig waren tijdens de babyshoot in de materniteit.  Vooral opa ontpopte zich als een volleerd assistent. Ter zelfdertijd serveerde hij voor alle aanwezigen een natje en een droogje. Wie beweerde ooit dat een man niet kan multitasken? Oma zorgde ervoor dat Mathis zijn patatjes allemaal opat. Na de maaltijd werd Mathis nog een beetje gefatsoeneerd en mocht hij samen met zijn kleine zus op de foto. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

manon03_babybor


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 28 september 2009 om 14:00 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Manon’s geboortekaartje met foto”


Schrijf een reactie