Kinderfotografie in al zijn eenvoud

24 september 2009

_z7c9135Wolf en Maud in aktie.

Mama ontdekte onze kinderfotografie via de website. Nadat een prijslijst werd aangevraagd via onze faq/prijzen pagina, besloot mama een afspraak te maken voor haar beide kapoentjes. De opdracht van kinderfotograaf Patrick bestond er in om beide kinderen apart en samen te fotograferen.

Patrick houdt van zo’n uitdagingen. Wolf was net geen 2 jaar en Maud 9 maanden. De knoddige kinderwagen die mama meebracht naar de fotoshoot was een schitterend hulpmiddel. Maud vond het super leuk om door haar grote broer geduwd te worden. Wolf van zijn kant staat er totaal ontspannen bij als een volleerd fotomodel.

Deze eenvoudige opstelling is typerend voor de kinderfotografie van fotograaf Patrick. Alle aandacht gaat uit naar de kinderen. ┬ęFotograaf Patrick/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 24 september 2009 om 20:11 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie