Babyfoto met Vik in de hoofdrol.

23 september 2009

Cadeautjes voor de familie…vik_montage

Net voor zijn verjaardag reserveerden de ouders van Vik een babyreportage. Met de mooiste babyfoto’s ontwierp babyfotograaf Patrick deze digitale fotomontage voor de woonkamer van de familie Vanhamme.

Daarnaast zocht het koppel nog een paar leuke babyfoto’s van hun kapoentje uit. Deze vergrotingen zijn bedoeld als cadeautje voor de meter en peter en andere familieleden bij het verjaardagsfeest van Vik.

Met één specifieke vergroting moest het ietsje sneller gaan. De zus van de papa van Vik, die in Amerika woont, was voor enkele dagen op vakantie. Op deze manier verspreidt de babyfotografie van Patrick zich “werelwijd”.

Normaal bedraagt de leveringstermijn ongeveer 3 weken. Maar Patrick en Ludwine maken graag een uitzondering voor dringende gevallen. Heeft u sommige foto’s vroeger nodig voor een verjaardag, doopviering, familiefeest, enz. Dan krijgen deze zonder fout een voorkeursbehandeling…
©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 23 september 2009 om 18:50 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie