Bedankingskaartje voor de babyborrel.

22 september 2009

bedankt2Babyfotografie met een bedankje!

Raphaël heeft reeds heel wat bezoek gekregen. Hij werd steeds opnieuw verrast met een heleboel cadeautjes en attenties!

Daarom besloten mama en papa iedereen te bedanken met een bedankingskaartje met foto van hun kleine spruit. Een super leuke babyfoto uit de fotoshoot van babyfotograaf Patrick kiezen was een hels karwei. Uiteindelijk koos mama deze foto, van een wel zeer attente Raphaël.

Het bolletjesmotief maakt het kaartje volledig af en kan natuurlijk ook in andere kleuren uitgewerkt worden. Maatwerk is de grote troef van Patrick!

Met dit origineel en  hoogst persoonlijk fotobedankje met de foto van uw baby wordt iedere genodigde op de babyborrel nog eens extra bedankt voor zijn fijne attentie! Natuurlijk kan u de kaartjes ook nadien nasturen met de post. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 22 september 2009 om 19:16 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Bedankingskaartje voor de babyborrel.”

  1. Sarah Van Hauwaert schreef:

    Heel mooi!!!! Hebben er leuke reacties op gekregen.
    Bedankt voor het leveren van prachtig werk!!!

    Groetjes
    Sarah, Olivier en Raphaël


Schrijf een reactie