Babyfoto’s van Fraukje

21 september 2009

Mama of papa worden…

is een onvergetelijk moment dat je aan iedereen wil vertellen.
Kondig de geboorte van uw kindje aan met een uniek geboortekaartje met foto waarbij babyfotograaf Patrick De Clercq rekening houdt met uw wensen, zoals stijl, kleuren, vorm, thema, foto van uw baby, broer en/of zus…
In dezelfde look verzorgen wij ook uw geboortesuiker, zodat het een mooie geheel vormt.

Tijdig contacteren.

Omdat Patrick steeds een nieuw concept bedenkt, vragen wij u tijdig contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak waar we na een enthousiaste babbel tot een leuk en persoonlijk ontwerp komen. Uw geboortekaartje en doopsuiker is bij fotograaf Patrick in goede handen.

geb_fraukje

Met een beetje vertraging.

Deze morgen werd een schattig babytje geboren, Fraukje. Ze stelde het geduld van mama en papa een 5-tal dagen langer op de proef dan voorzien. Lindsey en Bert, de kersverse ouders, genoten duidelijk van de fotoshoot van hun kleine wonder in de materniteit. Ze kozen voor een horizontaal vouwkaartje met een inlegblaadje met daarop de tekst. Het ontwerp van het geboortekaartje sluit naadloos aan bij hun doopsuiker. We wensen de jonge ouders nog veel plezier en geluk met hun nieuwe kroost. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 21 september 2009 om 18:18 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


2 reacties op “Babyfoto’s van Fraukje”

  1. […] maanden geleden realiseerde babyfotograaf Patrick het geboortekaartje met foto van Fraukje. Het was een blij weerzien in onze fotostudio. Bovenstaande kinderfoto’s van Fraukje zijn een […]

  2. […] september 2009 koos de familie Carlier voor hun dochter Fraukje, een eerste maal voor een geboortekaartje uit onze collectie. Nu 18 maanden later, bij de geboorte van hun zoontje Arjen was het initieel de […]


Schrijf een reactie