Fotomontage met de mooiste kinderfoto’s van Margot

18 september 2009

Kinderfotografie als blikvanger in uw woonkamer.

Net als haar oudere zus, een tweetal jaar geleden, poseerde Margot deze maand in onze fotostudio. Ieder kind reageert anders. Kinderfotograaf Patrick en zijn team houden van deze uitdaging. Ze hebben maar één doel voor ogen, uw kind zo spontaan mogelijk fotograferen. Margot reageerde met een schitterende glimlach op de toespelingen van Ludwine (mijn vrouw en fotostyliste) maar hield toch graag een beetje afstand.

Van bij de aanvang van de fotoreportage had Patrick deze digitale fotomontage in gedachten. De centrale foto moest rechthoekig zijn met aan beide zijden drie vierkante kinderfoto’s van Margot. Bovenaan kwam de naam, met daar onder het geboortejaar van Margot. Deze digitale fotomontage meet 50x130cm is gelamineerd en gemonteerd op een kunststof drager van 10mm dik. Het geheel is voorzien van een ophangsysteem, waarbij de montage ongeveer 2cm voor de muur komt te hangen. Dit zorgt er voor dat de montage met kinderfotografie als het ware hangt te zweven voor uw muur. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie

margot


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 18 september 2009 om 18:59 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie