Originele doopsuiker en suikerbonen

17 september 2009

Gepersonaliseerde geboortesuikers.

Recentelijk kozen verschillende klanten voor de doopsuiker van hun pasgeboren babytje voor onze trendy plexiboxen met foto.  Deze boxen worden gevuld met suikerbonen naar uw keuze. In het dekseltje wordt een foto van uw pasgeboren baby gemonteerd. De naam en geboortedatum van uw baby worden in het ontwerp verwerkt en maken het geheel af. Het ontwerp sluit volledig aan bij uw geboortekaartje. Zo vormen het geboortekaartje met foto en de doopsuiker een mooi geheel.

Verschillende presentatie mogelijkheden.

Een kader met een vergroting van uw babytje fungeert als houder voor maximum 25 boxen gevuld met suikerbonen. Wanneer alle doopsuikers uitgedeeld zijn, kan deze kader uw interieur opfleuren. Bekijk onze rubriek doopsuiker op de website voor verschillende voorbeelden. U kan natuurlijk ook opteren voor een traditioneel presentatiestuk.

_z7c5766-2_z7c6819

Maatwerk in geboortesuiker.

Bent u op zoek naar originele doopsuikercreaties? Aarzel niet en neem zo snel mogelijk contact op met fotograaf Patrick De Clercq. Samen met u gaan we op zoek naar een hoogst origineel en persoonlijk doopsuikergadget voor uw baby in spé! ©Fotograaf Patrick De Clercq/doopsuiker


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 17 september 2009 om 13:46 in de categorie Geboortesuiker. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


2 reacties op “Originele doopsuiker en suikerbonen”

 1. Linda Peters schreef:

  Beste,
  Hebben jullie een ideetje voor een zilveren bruiloft?

  Mvg Linda

 2. admin schreef:

  Hallo Linda,

  We kunnen de foto van het koppel in het plexiboxje plaatsen.
  Daarrond kunnen we een wikkel maken met nog meer details en eventueel foto’s.
  Het geheel kan uitwerkt worden in de kleuren en lettertypes van uw keuze.
  De plexidoosjes kunnen in verschillende soorten kaders gepresenteerd worden.
  Heeft u nog vragen aarzel niet ons te contacteren, wij maken graag tijd vrij voor u.

  Mvg
  Fotograaf Patrick De Clercq


Schrijf een reactie