Geboortekaartje van Onoh

16 september 2009

Nieuw ontwerp met bolletjes.

Het drieluik geboortekaartje met foto van Onoh is een combinatie van 2 reeds eerder ontworpen kaartjes. Het resultaat van het eerste kennismakingsgesprek met de ouders.  Bij het doorbladeren van de catalogus met de verschillende geboortekaartjes bleven 2 favoriete kaartjes over. Babyfotograaf Patrick combineerde deze twee geboortekaartjes. Wat onmiddellijk opvalt bij dit ontwerp zijn de 2 relatief grote foto’s op het linker- en rechterluik. Dit kon omdat enkel het middenluik voorbehouden werd om de tekst te plaatsen!

Bewonder Noah met zijn kleine broer Onoh.

Noah, momenteel 4 jaar, was bijzonder trots dat hij zijn kleine broertje mocht vasthouden voor de foto. Opnamen van grote broer of zus met een pasgeboren babytje zijn vaak een dubbeltje op hun kant. Maar deze keer verliep de fotoshoot in de materniteit van een leien dakje. Zelfs Onoh liet het zich welgevallen en gaf geen kik tijdens de volledige fotoshoot. Na de mini babyreportage heeft Patrick samen met mama de favoriete foto’s uitgekozen voor het geboortekaartje met foto.  Binnen enkele uren kunnen de kaartjes verstuurd worden. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

gebk_onoh02


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 16 september 2009 om 20:38 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie