Huwelijksreportage van Alexandra en Ringo

15 september 2009

Ontspannen huwelijksfotografie op een zonovergoten zaterdag in juli.

Het moet gezegd Alexandra zag er stralend uit op haar huwelijksdag. Ringo maakte zijn entree in een oldtimerbus samen met zijn familie. De sfeer die zat er onmiddellijk in. Een droom voor iedere huwelijksfotograaf. Beide families verbroederden in de tuin van de ouders van Alexandra. Sommigen hadden een beetje moeite met de ‘Deutsche sprache’. Een aantal familieleden waren vanuit Duitsland afgereisd om het huwelijksfeest bij te wonen. Maar na een glaasje champagne en een paar bemoedigende schouderklopjes haalde ik zelfs mijn beste Duits boven. Het moet gezegd, huwelijksfotografie gaat me beter af dan Duits declameren!

Trouwfoto’s op verschillende locaties.

Het bruidspaar opteerde voor 2 verschillende buitenlocaties. De eerste reeks trouwfoto’s werden genomen op en rond het domein van de feestzaal, een oude vierkantshoeve. Hier werd dankbaar gebruik gemaakt van het vele groen en de mooie schaduwpartijen onder de eeuwenoude bomen. De twee oldtimers speelden vaak een subtiele rol in de achtergrond. Voor de tweede locatie werd gekozen voor het Begijnhof in hartje Kortrijk. Een eeuwenoude locatie, waar rust en romantiek hand in hand gaan.

montage18

Bekijk de trouwreportage van Alexandra en Ringo online.

Recente huwelijksfoto’s kan u steeds vinden op de website van huwelijksfotograaf Patrick De Clercq onder de rubriek huwelijksreportages. Op regelmatige basis worden nieuwe trouwalbums online geplaatst. Wenst u nog meer info over de huwelijksfotografie van fotograaf Patrick? Bezoek de rubriek faq/prijzen op de website. Natuurlijk kan u ook steeds bij ons in de winkel/galerij terecht, Patrick en Ludwine zien er al naar uit u te ontmoeten. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/huwelijksreportages


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 15 september 2009 om 19:53 in de categorie Huwelijk. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie