Groepsfoto met alle kleinkinderen.

8 september 2009

Kinderfotografie het ideale geschenk voor de grootouders

Het moeilijkste bij een groepsfoto met alle kleinkinderen is het vastleggen van een afspraak.  Vooraf informeren bij broer(s) en zus(sen) wanneer alle kindjes vrij zijn helpt u al een heel stuk verder. Spreek een paar mogelijke data af, hou er in ieder geval rekening mee dat kleintjes vaak nog een dutje doen in de namiddag.  Met deze informatie kan u dan een afspraak maken met kinderfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk.

Belangrijk bij een groepsfoto met kinderen, de juiste outfit

Het is inderdaad niet gemakkelijk, maar neem vooraf contact op met elkaar op en tracht de kledij van alle kinderen op elkaar af te stellen.  Maak het u niet te moeilijk, met een jeans en een witte T-shirt of blouse bent u al op de goede weg. Vermijdt grote letters en logo’s op de kledij dit lijdt de aandacht teveel af.  Een gouden regel wat kledij betreft, hou het zo sober mogelijk. Bij kinderfotografie mag de kledij nergens de aandacht opeisen.

_z7c1471

De ideale afmetingen van een groepsfoto

‘Big is beautiful’ geldt zeker voor groepsfoto’s. De ideale afmetingen worden mede bepaald door de plaats waar de groepsfoto wordt opgehangen. Zoals met deze groepsfoto met de 8 kleinkinderen van de familie Vandenbossche waar het verschil in grootte van de kinderen onderling vrij groot is.  De kleintjes moeten evengoed uit de verf komen als de grote kinderen. Kinderfotograaf Patrick stelde in dit specifiek geval een vergroting voor van 50x50cm. De groepsfoto werd in een passe-partout geplaatst met een bijpassend kader eromheen. ©Fotograaf Patrick De Clercq/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 8 september 2009 om 17:05 in de categorie Familie/Gezin, Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie