Sommige babytjes hebben het moeilijk

4 september 2009

Babyfotografie kan vermoeiend zijn!

De hoofdrol spelen in een babyreportage kan enorm vermoeiend zijn…  Sverre was op het moment van de fotoshoot ongeveer 6 weken oud. Het was vertederend om zien hoe deze kleine ukkepuk alle moeite van de wereld had om naar het einde toe wakker te blijven. Het zandmannetje op bezoek… Deze vertederende momenten maken de babyfotografie van babyfotograaf Patrick De Clercq onvergetelijk. Op zo’n moment is het puur genieten zowel voor de ouders als voor fotograaf Patrick en zijn team.
Met onderstaande fotomontage kan iedereen meegenieten van de unieke sfeer die er in de fotostudio hing, bij het maken van de babyfoto’s van Sverre. We wensen Sverre nog vele rustige hazeslaapjes… ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

webmontage


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 4 september 2009 om 17:55 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie