Babyfotografie met Amélie

2 september 2009

Super toffe babyshoot

Amélie had er duidelijk zin in de dag van de babyshoot in onze fotostudio. Op het moment van de opnamen was Amélie ongeveer 3 maanden oud. Babyfotografie is steeds opnieuw een uitdaging voor het team van babyfotograaf Patrick De Clercq. Het resultaat van een babyreportage is niet altijd voorspelbaar.  Iedere baby reageert verschillend op externe factoren in onze fotostudio en op de verschillende manipulaties. Maar de babyfoto’s van Amélie bewijzen dat het van begin tot einde van een leien dak kan lopen.  Amélie was van bij de aanvang van de babyreportage zeer attent en uitermate goed geluimd.  Samen met zijn vrouw Ludwine zorgt fotograaf Patrick De Clercq dat de omstandigheden waarin uw baby gefotografeerd wordt zo optimaal mogelijk zijn. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

_z7c5418


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 2 september 2009 om 17:19 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Babyfotografie met Amélie”

  1. Beulque schreef:

    Als ouders van Amélie zijn we heel tevreden over de aanpak tijdens de babyreportage bij fotograaf Patrick De Clercq.
    Het resultaat is voor ons prachtig!


Schrijf een reactie