Geboortekaartje met foto van Marguerite

29 augustus 2009

Een hoofdrol voor grote broer August.

Enkele weken geleden was August in onze fotostudio. De fotoshoot voor het geboortekaartje met foto voor zijn kleine zus Marguerite verliep vlekkeloos. Zelden een peuter gezien die zo onbevangen voor de camera van kinderfotograaf Patrick De Clercq flaneerde.  Samen met mama heeft Patrick het idee met de roze windmolentjes uitgewerkt. Het effect wordt nog versterkt door de kinderfoto van August om te zetten in wit/zwart en enkel de windmolentjes in te kleuren.

marguerite_webAfwerking geboortekaartje.

Het geboortekaartje met foto van Marguerite is een vierkante fotokaart recto/verso afgewerkt. Het formaat 18,5×18,5cm is geen genormaliseerde zending maar verhoogt enorm de impact van het geboortekaartje.  Op de versozijde werd de tekst geplaatst in het grijs en roze.  Dit zorgt voor een perfecte samenhang tussen beide kanten. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 29 augustus 2009 om 16:15 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie