Het geboortekaartje van Nel

27 augustus 2009

Kleine baby’s komen uit de bloemkolen…

Gust het oudste zoontje van Kristof en Griet figureert als bloemkoolkweker op het geboortekaartje met foto van zijn kersverse zus Nel. Het moet gezegd de appel valt niet ver van de boom, Gust is  net zo handig met zijn kruiwagen als papa, die tuinaannemer is.  Het geboortekaartje van Nel is een vouwkaart met een gedrukt binnenblad.

Toegepaste kinderfotografie

Bij een geboortekaartje van een tweede of derde kindje wordt vaak gekozen om het oudste broertje of zusje de hoofdrol te laten spelen bij de aankondiging van de geboorte.  Kinderfotograaf Patrick De Clercq zoekt samen met u naar een gepast en plezant thema, de uitwerking in zijn fotostudio wordt tot in de kleinste details voorbereid.  De mooiste kinderfotografie van uw oudste zoon of dochter zorgt voor een ‘woweffect’ op het geboortekaartje van uw pasgeboren babytje. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

nel


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 27 augustus 2009 om 19:21 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie