Nieuwe trouwfoto’s, babyfoto’s en kinderfoto’s in etalage

21 augustus 2009

huw-kopieEtalage met huwelijksfotografie

Vandaag hebben we een nieuwe etalage geplaatst. Een digitale montage met trouwfoto’s van het huwelijk van Tom en Sofie hangt in de eerste van onze drie etalages. Een volwaardig alternatief voor de “traditionele trouwfoto” zijn deze digitale trouwmontages, kies uw favoriete huwelijksfoto’s, huwelijksfotograaf Patrick De Clercq ontwerpt een trendy montage. In deze etalage tonen we verder nog meerdere fragmenten uit hun huwelijksreportage van 2 februari 2009.

Etalage met babyfotografie

De mooiste babyfoto van Matteo, 4 maand oud, hangt in de tweede etalage. Babyfotografie op  canvas een meerwaarde voor uw interieur. De canvas meet 70x70cm en is gemonteerd op een houten spieraam van 4 cm. Afgewerkt met hoog kwalitatief laminaat, een absolute noodzaak voor een perfect onderhoud in de toekomst.
De kwaliteit van een foto op canvas wordt bepaald door 3 factoren : Het geweven linnen doek moet aan zeer hoge eisen voldoen. Het houten spieraam moet krimp bestendig zijn en voorzien zijn van houten spieën om eventuele werking van het canvas te kunnen opvangen. En als laatste het special-tex laminaat is uw garantie voor een perfect beschermde afdruk van de babyfoto van uw oogappel. Babyfotograaf Patrick De Clercq werkt enkel met producten die aan deze strenge kwaliteitseisen voldoen.

Etalage met kinderfotografie

In de hoofdetalage hangt de fotomontage met kinderfotografie van Amélie en Aurélie. Deze kinderfoto collage meet 60×150 cm.  Het voordeel met deze digitale montages, u hoeft uw keuze niet te beperken tot slechts 1 kinderfoto.  In deze digitale montage kunnen 4 tot 5 van uw favoriete kinderfoto’s verwerkt worden. Beide etalages werden verder afgewerkt met een selectie van onze recente geboortekaartjes met foto. ©Fotograaf Patrick/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 21 augustus 2009 om 19:36 in de categorie Huwelijk, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie