Montage met babyfoto’s

19 augustus 2009

Uw favoriete babyfoto, een moeilijke keuze?

Elise was net geen 3 maanden oud bij haar eerste fotoshoot met babyfotograaf Patrick De Clercq. Bij het uitzoeken van de favoriete babyfoto’s kon de mama van Elize haar keuze moeilijk beperken tot 1 vergroting. Een fotomontage met verschillende foto’s, digitaal gemonteerd is in zo’n situatie de beste oplossing.  Als ouder kan u verschillende foto’s van uw baby kiezen, fotograaf Patrick ontwerp daarna een digitale fotomontage op maat.  U kan natuurlijk ook meer dan 4 babyfoto’s uitkiezen, de variaties en afmetingen zijn onbeperkt. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

elize


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 19 augustus 2009 om 16:07 in de categorie Baby, Fotoproducten. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Montage met babyfoto’s”

  1. De fotos zijn prachtig de ganse familie is er zot van, en grote broer is ook enorm trots op zijn foto samen met kleine zus.Een mooi herinering voor later.Jullie mogen ons zeker nog terug verwachten.

    vele groetjes van ons vieren


Schrijf een reactie