Kinderfotografie met twee broers

18 augustus 2009

_z7c2830Kinderfoto’s van Baptiste en Arthur.

Na een fotoshoot met hun neefje, vroeg de mama van Baptiste en Arthur om beide rakkertjes nog even samen te fotograferen.  Baptiste de jongste, 3,5 jaar oud, zag dit volledig zitten. Hij kroop onmiddelijk op de rug van zijn oudere broer Lukas, 7,5 jaar oud.  Voor kinderfotograaf Patrick De Clercq is het steeds opnieuw een uitdaging om spontane en unieke foto’s van uw kinderen te maken.

Kinderfoto in uw favoriete afwerking.

Na de fotoshoot kan u bij onze volgende ontmoeting uw favoriete kinderfoto’s zelf kiezen. Naast de traditionele kleurafwerking kan u ook opteren voor wit-zwart kinderfotografie of sepia afwerking. Deze afwerkingsmogelijkheden kunnen ook nog gecombineerd worden met verschillende afdrukmedia.  U kan kiezen voor afdruk van uw kinderportret op fotopapier, canvas, art-paper enz.  Uw keuze wordt mede bepaald door de bestemming van uw kinderfoto.  Fotograaf Patrick informeert u duidelijk, zodat u de juiste keuze maakt voor de kinderfoto’s van uw sloebers. ©Fotograaf Patrick/kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 18 augustus 2009 om 16:17 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie