Blétine 2 maanden oud

13 augustus 2009

Babyfotografie op kousevoeten…

Blétine was net geen twee maanden oud bij haar eerste fotoshoot in onze fotostudio. Naar het einde van de portretsessie raakte Blétine beetje bij beetje vermoeid.  Ons model vondt het welletjes en nam rustig de tijd om een hazeslaapje te doen.  Het was tijdens dit dutje dat babyfotograaf Patrick De Clercq deze snoezige babyfoto kon vastleggen. Het spreekt voor zichzelf dat babyfoto’s met zeer veel omzichtigheid moeten worden benaderd, tijdens deze fotoshoot liepen we met z’n allen zowat op de toppen van onze tenen.

_z7c1329

Ludwine, mijn echtgenote en persoonlijke babystyliste zorgde ervoor dat de handjes netjes onder het hoofdje van Blétine kwamen te zitten. Daarna nog even wachten totdat Blétine in een diepe slaap was verzonken. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 13 augustus 2009 om 14:23 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie